Love but no plastic!

Την ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας (αλλά και όλες τις υπόλοιπες), υπάρχουν ιδέες για να την κάνουμε ερωτική και αισθησιακή, αποφεύγοντας να την περάσουμε με τρόπο καταναλωτικό, πλαστικό και εμπορικό; Ναι και είναι πολλές, αρκεί ο έρωτας να είναι ικανός να εξάπτει τη φαντασία μας! 😉

Χειροποίητα δωράκια, ερωτικά μηνύματα, σέξυ DIY παιχνίδια, αγαπημένη μουσική και τραγούδια, είναι όλα στη διάθεσή μας για να κάνουμε ερωτική τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά και όποια άλλη μέρα θέλουμε να περάσουμε με την/τον έρωτά μας.

Μορείτε να δημιουργήσετε ένα DIY ημερολόγιο με σέξυ σκίτσα ή φωτογραφίες δικές σας ή και των δυο σας μαζί, καθώς και με ερωτικά μηνύματα ή φράσεις που θα θέλατε να της/του ψιθυρίσετε στο αυτί. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια DIY γιρλάντα από καρδιές και να είναι το μοναδικό αντικείμενο που θα φοράτε γύρω από το λαιμό σας ή τη μέση σας όταν συναντηθείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα playlist με όσα τραγούδια σας κάνουν να την/τον έχετε στο μυαλό σας. Μπορείτε να εμπνευστείτε ένα ερωτικό παιχνίδι μόνο για εκείνη/ον ή να την/τον προσκαλέσετε σε ένα κυνήγι θησαυρού όπου σε κάθε κρυψώνα θα υπάρχει ένα χαρτάκι με ερωτικά στιχάκια που θα την/τον οδηγούν στην επόμενη, μέχρι να ανακαλύψει το δώρο της/του.

Και δύο ιδέες που ανακάλυψα στο ίντερνετ:

Φτιάξτε πολύχρωμα ψαράκια από χαρτόνια που θα της/του μεταφέρουν τα μηνύματά σας (οκ είναι από την Disney, αλλά μου φάνηκαν πολύ γλυκά):

http://family.disney.com/crafts/valentine-fishes

Φτιάξτε γιγαντοαφίσες με ερωτικές φράσεις και κρυφτείτε από πίσω ή διπλώστε τες και παραδώστε τες σε ένα … σπέσιαλ delivery! Μπορείτε τις δημιουργήσετε εσείς με μεγάλα χαρτόνια ή να τις κατεβάσετε έτοιμες και στη συνέχεια να τις εκτυπώσετε σε μεγάλο μέγεθος:

Giant Valentine’s Day Posters + Free Download

valentine-fishes-craft-photo-420x420 heart garland  giant-valentine-posters you are a gemremember to love yourself happy st valentines

One thought on “Love but no plastic!”

Σχολιάστε