Παίξτε ερωτικά με φυσικά υλικά

Το παιχνίδι αυτό το είχα σχεδιάσει ως ένα παιχνίδι με φυσικά και σχετικά εύκολα διαθέσιμα υλικά, το οποίο μπορεί να αυξήσει την ένταση και το σασπένς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Τα υλικά που χρειάζονται για το παιχνίδι είναι εκτός από φυσικά, και vegan γεγονός που το κάνει κατάλληλο και για vegan χορτοφάγους. Η ουσία όμως του παιχνιδιού είναι ότι μπορεί να παιχτεί με διάφορες παραλλαγές, προσθέτοντας τα υλικά της επιλογής σας και προσαρμόζοντας τους κανόνες σύμφωνα με τα γούστα σας.

Υλικά που θα χρειαστείτε (ενδεικτικά):

Διάφορα φρούτα όπως κεράσια, φράουλες, ρόγες από σταφύλια

Παγάκια

Λικέρ, κάποιο γλυκό κρασί όπως σανγκριά ή οποιοδήποτε άλλο ποτό της επιλογής σας

Νιφάδες τρούφας ή κομματάκια σοκολάτας

Ψιλοκομμένα καρύδια, σταφίδες ή άλλους ξηρούς καρπούς

Παγωτό σε κάποια γεύση της αρεσκείας σας (υπάρχει και παγωτό vegan)

Κανόνες παιχνιδιού:

Αφού έχετε ετοιμάσει τα υλικά και είναι εύκολα προσβάσιμα αλλά σε μη εμφανή τοποθεσία, καλείτε τον/τη σύντροφό σας να ξαπλώσει σε όποια στάση επιθυμεί ή του/της ζητάτε εσείς, και του/της κλείνετε τα μάτια με κάποιο ύφασμα.

Στη συνέχεια παίρνετε τα υλικά που έχετε ετοιμάσει και με διάφορους τρόπους που περιγράφονται ενδεικτικά παρακάτω τον/την προσκαλείτε να τα γευτεί ή να τα αισθανθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα υλικά το ένα μετά το άλλο ή 2-3 μαζί ταυτόχρονα. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι κάθε φορά ο/η σύντροφός σας να μαντέψει ποιο ή ποια είναι τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το σώμα του/της και στη συνέχεια να προχωρήσετε στα επόμενα ή στον επόμενο συνδυασμό. Το παιχνίδι μπορεί να είναι έτσι όπως περιγράφηκε, δηλαδή σχετικά απλό ή να προσθέσετε extra kinkyness αποφασίζοντας ότι θα επιβραβεύετε ή θα ‘τιμωρείτε’ με τρόπους που θα σκεφτείτε τον εραστή/την ερωμένη σας κάθε φορά που μαντεύει σωστά ή λάθος.

Τρόποι για να παίξετε με τα υλικά, βοηθώντας τον/την να καταλάβει ποια είναι αυτά (ενδεικτικά, και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει):

κεράσια / φράουλες – Χαϊδέψτε το κορμί του/της με αυτά και στη συνέχεια επιτρέψτε του/της να τα αγγίξει με το στόμα, να τα γλείψει ή να τα δαγκώσει

σταφύλια – βάλτε μια ρόγα σταφυλιού στο στόμα σας και φιλήστε τον/την στα χείλη

παγάκια – χαϊδέψτε με τα παγάκια διάφορα σημεία του σώματός του/της και στη συνέχεια βάλτε το στο στόμα και φιλήστε τον/την με αυτό

λικέρ ή ποτό – εδώ μπορείτε είτε να ρίξετε μια σταγόνα στο δάχτυλό σας και να το βάλετε στο στόμα του/της δίνοντάς του/της να το γλείψει, ή

να πιείτε από το ποτό και να φιλήσετε τον/τη σύντροφό σας στα χείλη, ή ακόμα

να ρίξετε μερικές σταγόνες πάνω στο σώμα του/της και να πιείτε από εκεί πριν τον/την φιλήσετε

παγωτό – γλείψτε το παγωτό και φιλήστε τον/την σε όποιο σημείο του σώματος κρίνετε απαραίτητο

τρούφα ή κομματάκια σοκολάτας – σκορπίστε τα πάνω στο σώμα του/της και στη συνέχεια γλείψτε, δαγκώστε, φάτε τα από πάνω του/της. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με καρύδια, σταφίδες ή άλλα υλικά.

Στο σημείο αυτό θα αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχουν διάφορα άλλα υλικά και τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, αλλά ελπίζω η παραπάνω λίστα να σας έδωσε μια ιδέα και να κινητοποίησε τη φαντασία σας!

 

 

 

One thought on “Παίξτε ερωτικά με φυσικά υλικά”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s